Itt a Séta-tér olyan témákkal foglalkozik, ami alapvetőleg mindenkit érint. Szeretném az egészség témát elérhetőbbé tenni, kialakítani a “hű, de klassz, ez nekem is menne” érzést! Persze, nem a levegőbe beszélős, nagy ívű okoskodás a cél, kipróbált dolgokkal jövök nektek.
Így van ez a Healy-vel is, nekem is van ilyen kis eszközöm, közel másfél éve használom a családon és magamon.

Na de, mi is az a Healy?
Röviden és tömören: egy profi eszköz, mely segítségével a tested támogató rezgéseket kap.
Pont olyan rezgéseket és frekvenciákat, amilyenekre szüksége van ahhoz, hogy: fokozódjon az energiaszint és vitalitás felhangolódjon lelkileg és testileg – megszűnjön a fájdalom – csökkenjen a stressz – energetikailag támogatva legyen – vagy ahhoz, hogy gyorsabban kilábaljon egy betegségből. *

“Ha fel akarod fedezni az Univerzum titkait, energiákban, frekvenciákban, vibrációkban gondolkodj”

Nikola Tesla

*A Healy egy német gyártmányú, orvostechnikai minősítésű eszköz, ami a mögött több mint tíz év kutatómunkája és több száz orvos gyakorlati tapasztalata található. Természetesen nem diagnosztizál, nem helyettesíti az orvostudományt, de jól kiegészítheti azt, különösen ha valaki szeretne alternatív, mellékhatás-mentes terápiát használni.


Miért van szükségünk jó frekvenciájú rezgésekre?

Ahhoz, hogy a testünk és lelkünk egészséges maradjon, olyan rezgésekre van szükségünk, amelyek támogatnak minket. Sejtjeink megkapják a „kedvenc zenéjüket”, a rezgéseket ami felhangolja őket! Rezgéseket, ami emlékezteti a sejtjeinket azok egészséges rezgéstartományára.
A modern kvantumfizika szerint minden rezgésekből áll: a hangok, a tárgyak, az emberek, az épületek. Azt elég könnyű megérteni, hogy a hang az egy rezgés. Ehhez hasonlóan egyes emberek rezgései harmóniában állnak a mi rezgéseinkkel – ezekkel az emberekkel “egy hullámhosszon vagyunk”, míg más emberek rezgései érezhetően nincsenek harmóniában a mi rezgéseinkkel.A belőlük felépülő sejteknek, szöveteknek és szerveknek is megvannak a sajátságos, rájuk jellemző frekvenciái. Más rezgési mintázata (frekvenciája) van az egészséges állapotnak és a kóros folyamatoknak.
A Healy teljesen biztonságos:
A Healy működése közben egy kvantumszenzor segítségével érzékeli testünk pillanatnyi állapotát és ezáltal pontosan olyan rezgéseket ad és addig, amíg azokra szükségünk van. Ez a biorezonanciás készülék pontosan be tudja állítani a szükságes frekvenciát tizedes pontossággal, úgymond személyre szabja az általa továbbított rezgéseket. Ez a tudás kiemeli a Healy-t minden más rezgés terápiás készülék sorából.
Telefonos applikáció segítségével választhatod ki az automatizált programokat, nincs szükséged előképzettségre, hogy felhangold a tested és lelked!

Programcsoportok ízelítőnek, amiből választhatsz:
Fájdalom, Tanulás, Fitnesz, Bioenergetikai harmónia, Meridiánok, Csakrák, Szellemi egyensúly

A Healy kaput nyit a jövő egészség-megőrzésének területére!

Ha van kérdésed, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: